Leven in je Lijf

Een workshop rond, met en voor je lijf en je Zelf.

Leven in je lijf...
Misschien ben je er niet altijd even blij mee of fier over (of juist wel). Hoe dan ook, het is met dit lijf dat je door het leven moet.

Leven in je lijf...
Wanneer je in het leven staat, leven we ook mét ons lijf. Het is ons belangrijkste instrument bij communicatie.

Leven in je lijf...
Soms lijkt het of we geen echt contact meer hebben met ons lijf, het lijkt verstard. Wat leven erin brengen, zou deugd doen.

Leven in je lijf...
Ons lijf spreekt een eigen taal, het laat voelen wat we niet onder woorden kunnen brengen. Die hoofdpijn, die zware maag, die slapeloosheid, die rugklachten. Wil ons lijf ons iets vertellen?

De workshop Leven in je lijf is zintuiglijk georiënteerd en benadrukt de ervaring. We gaan op uiteenlopende wijzen in dialoog trachten te gaan met ons lichaam.

Thema's: Het “eigen lijf” is de voornaamste inhoud van de workshop. De ervaring van je eigen lichaam staat centraal. De workshop gebeurt in groep en dit zorgt tevens voor een uitwisseling van de pas opgedane ervaringen met de andere deelnemers.

Werkwijze: Ons eigen lichaam is het materiaal waar we tijdens de workshop mee werken. We gaan kijken, luisteren en voelen maar ook denken, praten en analyseren en tenslotte ook tekenen, schrijven en bewegen.

Doelgroep: Mensen die geïnteresseerd zijn om groei en ontwikkeling vanuit een lichamelijk perspectief te benaderen. En die liever én levendiger in hun eigen lijf willen zitten.